Υλικα για 4 ατομα
- 1 κονσερβα ζελε Cranberries
- 4 χοιρινές μπριζόλες (λαιμού)
- 2 μεγάλα κρεμμύδια
- Λίγη ρίγανη
- Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
- 1 δαφνοφυλλο
- 3 κόκκους μπαχάρι
- Αλάτι
- Πιπέρι
Εκτελεση
- Τηγανίζουμε ή ψήνουμε τις μπριζόλες μας.
- Ψιλοκόβουμε 2 μεγάλα κρεμμύδια.
- Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε ελαιόλαδο.
- Ρίχνουμε ένα δαφνόφυλλο και το μπαχάρι.
- Τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια.
- Προσθέτουμε λίγη ρίγανη, λίγο πιπέρι και λίγο αλάτι.
- Τέλος προσθέτουμε την Cranberries σάλτσα.
- Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρει μια βράση.
- Αφαιρούμε απο την φωτιά και περιχύνουμε με τη σάλτσα μας το κρέας.