blank space

Πένες με μανιτάρια και πανσέτα

29th Ιανουάριος 2015
TzimasMeat.gr

Υλικά για 4 άτομα

  • 350 γρ. ζυμαρικά πένες
  • 300 γρ. ανάμεικτα μανιτάρια
  • 150 γρ. πανσέτα
  • 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
  • 1 κουταλιά εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
  • 3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό

 

Εκτέλεση

  1. Κόψτε τη πανσέτα σε κυβάκια και ροδίστε τα σ’ ένα τηγάνι με ελαιόλαδο. Σοτάρετε στο υπόλοιπο ελαιόλαδο το ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, προσθέστε τα χοντροκομμένα μανιτάρια και το μαϊντανό. Αφήστε να βράσουν για 5’ με μία κουτάλα νερό από το βράσιμο των ζυμαρικών
  2. Βράστε τα ζυμαρικά σε άφθονο αλατισμένο νερό μέχρι να γίνουν al dente και στραγγίστε τα. Περιχύστε τα ζυμαρικά με τη σάλτσα που ετοιμάσατε προηγουμένως και σερβίρετε