blank space

Μοσχαράκι με μέλι

29th Ιανουάριος 2015
TzimasMeat.gr

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 φιλέτα μοσχαρίσια (της αρεσκείας σας)
  • 1 κ.σ. μέλι
  • 1 μεγάλο κρεμμύδι
  • 1 ποτήρι λευκό κρασί
  • λάδι
  • δενδρολίβανο
  • αλάτι, πιπέρι

 

Εκτέλεση

  • Σ’ ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, αφού το έχουμε ψιλοκόψει
  • Ενώ τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, κόβουμε τα φιλέτα σε κυβάκια και τα βάζουμε στο τηγάνι
  • Σ’ ένα ποτηράκι ανακατεύουμε το μέλι, λίγο από το κρασί και τα μπαχαρικά. Στη συνέχεια αλείφουμε το μείγμα πάνω στο κρέας

·  Αφού σιγουρευτούμε ότι το κρέας είναι έτοιμο, το σβήνουμε με το υπόλοιπο κρασί και βγάζουμε το τηγάνι από την φωτιά