blank space

Μοσχαράκι με μπέικον

29th Ιανουάριος 2015
TzimasMeat.gr

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
  • 2 κρεμμύδια
  • 2 καρότα
  • 1 φλ. καφε ελαιόλαδο
  • 1 ποτηράκι κρασί άσπρο
  • 3 φύλλα δάφνης
  • 1 κουτί μανιτάρια κομμένα
  • 1 πακέτο μπέικον
  • αλάτι, πιπέρι
  • 1 ποτήρι σάλτσα ντομάτα

 

 Εκτέλεση

  • Βάζουμε το ελαιόλαδο στην κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρέας και τα ψιλοκομμένα κρεμμύδια και σβήνουμε με το κρασί
  • Στη συνέχεια προσθέτουμε νερό και βράζουμε το κρέας για περίπου 2 ώρες
  • Σε μια κατσαρόλα τσιγαρίζουμε το μπέικον, τα μανιτάρια και τα καρότα με λίγο ελαιόλαδο και τα προσθέτουμε στην κατσαρόλα με το κρέας. Βάζουμε τη σάλτσα, το αλατοπίπερο, τη δάφνη και τα βράζουμε όλα μαζί για περίπου 1 ώρα

·  Σερβίρουμε με άσπρο ρύζι άσπρο