blank space

Γιουβετσάκι με κιμά

29th Ιανουάριος 2015
TzimasMeat.gr

Υλικα για 4 ατομα

  • 1/2 κιλό κιμά
  • 2 φλυντζάνια τσαγιού φρέσκια τριμμένη ντομάτα
  • αλάτι και πιπέρι( όσο προτιμάτε)
  • 1 κρασοπότηρο ελαιόλαδο
  • ένα πακέτο κριθαράκι

 

Εκτελεση

  1. Βάζουμε στο ταψί ή στην γάστρα όλα τα υλικά εκτός από το κριθαράκι.
  2. Σκεπάζουμε με νερό.
  3. Βάζουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς
  4. Όταν έχει βράσει ο κιμάς αλλά όχι εντελώς προσθέτουμε το κριθαράκι.
  5. Όταν βράσει το κριθαράκι σερβίρουμε με τυρί της αρεσκείας μας.