blank space

Μεξικάνικο κοτόπουλο

23rd Ιανουάριος 2015
TzimasMeat.gr

Υλικά για 4 άτομα

• 500 γρ. κοτόπουλο φιλέτο (κομμένο σε μικρά κομμάτια)
• 1 μεγάλο ξερό κρεμμύδι (ψιλοκομμένο)
• 1 κόκκινη πιπεριά (κομμένη σε φέτες)
• 2 πράσινες πιπεριές (κομμένες σε φέτες)
• 1 κουτάκι χυμό ντομάτας
• 1 κονσέρβα μανιτάρια ή αν έχουμε φρέσκα
• 1 κονσέρβα καλαμπόκι
• 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
• ελαιόλαδο
• αλάτι
• καυτερό τσίλι σε σκόνη


Εκτέλεση

1. Βάζουμε λάδι στην κατσαρόλα και σοτάρουμε το κοτόπουλο
2. Προσθέτουμε τα μανιτάρια, το κρεμμύδι και τις πιπεριές
3. Μόλις ροδίσουν προσθέτουμε τον χυμό ντομάτας, το αλάτι, το τσίλι και σιγοβράζουμε
4. 10' πριν το τέλος, προσθέτουμε το καλαμπόκι και τα φασόλια