blank space

Φιλέτο κοτόπουλο γεμιστό

29th Ιανουάριος 2015
TzimasMeat.gr

Υλικά για 4 άτομα

  • 125 γρ. μοτσαρέλα τριμμένη
  • 100 γρ. ρεγκάτο τριμμένο
  • 1 κ.σ. μουστάρδα έτοιμη
  • 4 στήθη κοτόπουλο χωρίς κόκαλα και δέρμα
  • 8 φέτες καπνιστό μπέικον
  • λίγο λάδι ή μαργαρίνη για το ταψί

 

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο μας στους 200°C
  2. Κόβουμε κάθε στήθος κατά μήκος, ώστε να σχηματιστεί "τσέπη"
  3. Ανακατεύουμε τα τυριά με τη μουστάρδα και με το μείγμα αυτό γεμίζουμε τα στήθη
  4. Τυλίγουμε κάθε στήθος με 2 λωρίδες μπέικον, τόσο σφιχτά όσο να κρατάει το στήθος τυλιγμένο
  5. Σε πήλινο ταψάκι στο οποίο έχουμε βάλει λίγο λάδι ή μαργαρίνη, τοποθετούμε τα στήθη και καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο
  6. Ψήνουμε για 30' και μετά βγάζουμε το αλουμινόχαρτο για να ροδίσει